Om oss

Litt om oss!

Plassen Elektro ble startet 1.Mars i 1989 på Nes, og ble et aksjeselskap 1.Des 2004.
Vi er et lite firma, men har stadig økende kundekrets. Våre kunder blir hørt når de forteller sine ønsker, og vi legger vekt på å være fleksible og utføre vårt arbeid i henhold til lover og forskrifter bransjen har. uten kunder stopper vår virksomhet, og derfor er vi opptatt av at våre kunder er fornøyd.
- Enkelt og greit, vi er der når du trenger oss!

God planlegging enten du bygger nytt eller rehabiliterer ditt eksisterende bygg er viktig. Vi tar del i planleggingen og gir deg konstnadsfritt forslag til løsninger du sparer penger på. Vi blir med på befaringer for å finne ut hvordan ditt elektriske anlegg blir tryggere og dekker ditt behov.
Det er viktig å bygge opp et langsiktig forhold til din elektriker. Vi må snakke språk og hjelpe deg når du trenger det. Et elektrisk anlegg skal ikke bare monteres og brukes - det skal vedlikeholdes og tilpasses de stadig økende behovene og endringer du måtte ha. Derfor er det en fordel at du bruker en elektriker som lærer seg nettopp ditt anlegg. Vi er opptatt av at våre kunder kommer igjen og igjen ...
- Ring oss!